Blää...

Sjukdomar lever livet nu när det är kallt ute, rätt skumt det där... jag trodde att baciller o så dör när det är kallt, tydligen är det precis tvärtom, dom frodas i kyla, suck å blä!!!
och det är så många som vart sjuka nu det senaste...jag har klarat mig oroväckande länge men jag passar på att bli sjuk lagom till jul för det tycker jag är kul :P  NOT
 
märkte att jag vart lite dålig på att uppdatera bloggen det senaste, oops.... men iaf så har det till stor del handlat om badminton det senaste (ovanligt va) hehe... varit å julhandlat med en kompis också och lite filmmyys här o där har det väl blivit också men :)
 
i helgen som gick så var vi uppe några stycken på tävlingen Carlstad Open i karlstad... och med mig hem hade jag två guld av tre möjliga så det var ju rätt bra :) guld i mixed tillsammans med Sebastian Hedlund (grums) och guld i dubbel tillsammans med Josefin Nilsson (åminton) ..... mycket nöjd över mina medspelare :D  men tidsläggningen var allt annat än bra på denna tävlingen, suck... mycket väntan, lååång väntan... och vid ett tillfälle halvligger vi i soffan jag, david å sebastian och hade nån tagit kort på oss där hade man nog inte trott att vi var taggade på en badmintontävling för vi var förjävla slöa och såg nog mer ut som tre nyvakna zombies, haha! Aah vad ska man säga, trots denna väntan så är det ändå väldigt roligt att åka iväg å tävla när man är några stycken, blir så go gemenskap på nåt sätt :)
 
Hade ingen bild på mig å sebastian och ingen bild på min å josefin heller så slänger in en bild på mig & david...distriktsmästarna 2012 ;)
 
Nu är det även snart julafton och jag får träffa min underbara brorsdotter igen :D samt anders å caroline och även carolines föräldrar kommer och firar jul här i de dalsländska skogarna med oss, kommer bli mycket trevligt detta tror jag :D 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0