God Jul :)

Ja, god jul på er som läser...eller god fortsättning kanske man säger nu, hehe... då har även juldagen gått till ända....och vad gör jag?? sitter hemma i min ensamhet, spiknykter... och känns faktiskt rätt skönt, klart det hade vart roligare med sällskap men det känns bra med en lugn hemmakväll, ingen fest och ingen körning... och det är väldigt märkligt... inte EN ENDA har hört av sig å frågat om jag vill va chaufför ikväll trots att de flesta vet att jag e nykter...? ;) aja, inte mig emot då jag hellre är hemma också så men trodde allt att NÅN skulle fråga, tss!
 
Idag var det julturnering i badminton som stod på schemat, lika trevligt å roligt som alltid, härliga människor!!! :D  jag blev ihoplottad med André och vi tog oss ända till final utan setförlust, i finalen däremot stöp vi på målsnöret och förlora med 2-1 i set mot Patrik & Jakob (som vi slog i poolspelet så egentligen var ju jag & andré bäst) haha, ah hur kul som helst iaf, och sen blev det bastu och det är nog fan lika roligt det om inte roligare, hihi... jävligt kallt i snön var det dock men gött att hoppa in i bastun sen igen.... ah, alla tummar upp för dagens julturnering :D
sen åkte jag, mor å far ut till steneby och käka lite julmatsrester tillsammans med anders å dom, mumma det!!!   jag åkte hem lite tidigare än mor å far för jag visste ju inte om jag skulle köra eller inte så ville va hemma ifall jag fick ge mig iväg :) 
 
I söndags blev det en riktigt mys-uppesittarkväll och dessutom vann jag 100kr på bingolotto, haha, inte spelat bingolotto på år å dar så det va lite kul att vinna ;)
 
Och igår på julafton så gick jag upp å fick gå ut för att skotta fram bilen, herrej*vlar va masigt å jobbigt det var kan ja tala om, pjuu! sen drog jag bort te stefan där de andra tog sig en liten "spekenecke-sup" eller hur fan man stavar till det, hehe... sen blev det hem å duscha å göra sig klar sen åkte vi ut till steneby och kolla på kalle anka och senare kom även stefan å dom ut och det blev massa god mat och spel å julklappsutdelning osv, hur mysigt som helst med familj och släkt-mys <3
 
Myyyys <3
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0