Australien nästa ??

Åh vilken mysig dag jag haft idag... I morse vid 10-tiden gick jag upp te mor å far.... där mötte jag även upp Susanna, Xavier, Ingemar & Emelie... åh så kul att träffa Sanna igen asså...var sjuuuukt längesen, och hennes man Xavier var det första gången jag träffade idag och han var hur trevlig som helst.... Så jag blir ju inte mindre sugen nu på att åka till Australien och hälsa på dom och kanske åka runt å försöka jobba lite där nere, Sanna & Xavier sa att det är hur lätt som helst att få jobb typ om man är villig att ta det mesta, man får liksom inte va för kräsen, och dom var även villiga att hjälpa mig o massa sånt om jag åker ner... aaahh, det är frestande men det stora problemet är ju pengar... jag måste ju ha pengar så jag kommer dit, hjälper ju liksom inte om jag tjänar pengar när jag väl är där om jag inte ens tar mig dit :/  Hm... ja, detta tåls att tänka på iaf :D Jag & Sanna ska hålla kontakten lite bättre nu iaf så får vi väl se.... Australien nästa? ;) 
 
I alla fall så blev det lite fika hemma hos mor å far i morse... jag, sanna & xavier tog även en promenad i skogen så han fick se den dalsländska naturen lite mer och han tycker det är hur fint som helst här...och jag måste nog hålla med han asså... synd bara att vädret är så kasst :p hehe! 
Sen kom även min faster Inger dit och så kul att träffa henne igen också...självklart roligt att träffa ingemar & emelie igen också :)  Vi åkte ner å hälsa på farmor en sväng sen blev det en snabbtitt hos berit och därefter åkte vi ut till Steneby för att käka mat... hur gott å trevligt som helst och innan vi sa hejdå så kolla vi naturligtvis på älgarna o hästarna också :) 
Och det kändes faktiskt lite ledsamt att krama om dom å säga hejdå och veta att man inte träffar kusinen på kanske ett år igen :/ 
 
Har iaf haft en jättetrevlig å mysig dag <3
 
Sanna skulle skicka över några bilder som vi tagit under dagen men inte fått dom än så lägger ut den här fina bilden på min vackra kusin Susanna & hennes man Xavier
 
när jag kom hem tog jag mig en liten powernap och sen vare dags för volleyboll.... och vilken jäkla tajming asså, haha... vi spela utan att få en droppe regn på oss fast det hängde i luften och va typ kolsvart på himelen runt omkring oss, tss!!! sen när vi sluta så gick jag hem och direkt när jag smällt igen dörren efter mig så blir det värsta skyfallet.... perfect timing or what ? ;)
 
 
Well......later !!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0