En riktigt trevlig helg :)

I fredags blev jag chaufför... visserligen så vart det bara jag, aminda & fredrik som drog iväg men det var då lika trevligt ändå =) hehe.. speciellt eftersom vi fick två fripassagerare med på hemvägen så, tss!!  vi hamna iaf i mellerudkanalyran, jag tyckte det va mycket folk men enligt mellerudarna så sa dom att det var mindre folk än va det brukar vara...kanske berodde lite på vädret för hade ju regnat under fredagen och kom lite dugg på kvällen också... men jag hade hur kul som helst å dansa å grejer.. och så kul att träffa nåra vänner från mellerud som man inte tjötat med på ett bra tag ;) men tyckte det var lite dåligt att de stängde redan kl 01 i fredags medans dom stängde 02 igår ?? varför inte ha öppet till 02 båda kvällarna liksom när det är så mycke folk ute?? aja, var iaf hur kul som helst och det positiva med att de stängde tidigare var ju att man kom hem tidigare på natten istället för kanske 4-5 som det kan bli ibland annars, tss :p
 
och igår...ja den lördagen blev en riktig slappardag asså...hihi... var lite sugen på att dra ut på kvällen igen men ville inte riktigt köra heller och kände desto mer för en mys-kväll ist för att va ute halva natten å umgås med massa fulle folk, hihi... så det blev film mys å jordgubbar, vindruvor, banan, glass å vispgrädde....mumma mumma det!!! fast lite dåligt samvete fick man ju när man stannade hemma istället när folk rycker i en från alla håll och behöver chaufför och så är jag tråkig å stannar hemma nykter, hehe.. men vafan jag kör så mycket ändå tycker jag så jag förtjänar att ta en myskväll då och då när det är helg :)
 
men nästa helg blir det då ingen myskväll på lördag kan ja tala om... då är det volleybollturnering på vita sannar i mellerud... och även om jag inte får ihop lag så vi kan spela så ska jag fanimej dit å supa ändå, hehe... ska bara hitta nån chaufför.... å det är inte det lättaste när det är jag själv som brukar köra, haha ;) aja, hoppas det löser sig, hoppas även att jag kan få ihop ett lag så vi kan spela men hittills så är vi bara 3 pers och man ska vara minst 6 stycken så...det kan bli svårt, suck!
 
det var kul med lite förändring i håret men nu är det fan bara fult å jag kan inte göra ett skit åt det om jag inte vill färga hela håret mörkt, bläää!!!
 
 
Ne....nu ska jag se om Nettan hör av sig strax så man kan åka dit på lite tjöt o skvaller, det är alltid trevligt ;)
 
 
Later!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0