Trenden är bruten ;)

Som ni alla redan vet vid det här laget så vilar det en förbannelse över mig och det lag jag drar ihop till volleybollturneringar för vi kommer alltid på den där förbannade 2:a platsen...
MEN.... igår på Vita sannars volleybollturnering bröt vi förbannelsen när vi VANN HELA JÄVLA SKITEN!!!! 27 lag kom till start...och VI VANN =D
Jag blev dessutom utsedd till bästa tjej :D och marcus blev utsedd till bästa kille!!!  Ah fy fan vilken skön känsla kan ja tala om....speciellt när man möter lite uppkäftiga, bråkiga, divor i finalen, mohaha!!!!
 
Sandsuckers !!!!

Ja det blev en jäkligt lyckad dag och kväll igår... efter finalen var färdigspelad, man hade fotograferats och plockat ner tältet så drog vi te långed för att snabbt duscha å göra sig klar... sen körde ylva ner mig & marcus till mellerud igen... var ju after beach på wärs... Riktigt god mat var det fast jäkligt dåligt med folk måste jag säga... kom typ inget folk förrän 23.30, så nästa år skulle dom ändra upplägget så att biljetterna går ut tidigare på kvällen för att få dit fler folk :)  Men jag hade väldigt trevligt ändå, jag & marcus satt i baren å tjöta med bartendern å nåra till... jag behövde bara betala EN CIDER där inne... fick resten gratis, haha, hur gött var inte det då... hade kunna blitt stenfull :p haha... dock så kände jag att det allra bästa för mig vore att inte bli föör full och dessutom komma hem i någolunda tid... så jag ringde efter skjutsen och åkte hem te långed vid 00.45 ungefär... visst lite synd för det hade ju kommit massa folk då när jag åkte hem och var såå kul att tjöta med alla som hade vart med å spelat under dagen som kom fram å tyckte vi spela hur bra som helst och att dom heja på oss o grejer, hihi... men men... jag är nog nöjd över mig själv ändå att jag höll alkoholen på en jämn bra nivå och dessutom åkte hem i tid :) 
 
LYCKA =)
 


Ikväll får jag nog försöka lägga mig i tid... är ju dock inte det lättaste när man var ute igår så jag har ju typ sovit bort hela dan idag :/ ajdå... så jag lär ju inte somna ikväll förrän sent.... och då vet jag nån som kommer vara zombie imorn, suck... dessutom så har jag inga planer imorn eftermiddag så när jag kommer hem från jobbet kommer jag lägga mig för en powernap och sen blir det likadant imorn kväll att jag somnar så sent och är zombie på tisdag igen osv osv =p bläää!!!  ah, just det, ska jobba på busstation nu i veckan för er som inte vet det... tidiga mornar då jag får gå upp 04.00, usss!!!!
 
 
bye bye!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0