Midsommar! :)

Midsommarafton är förbi...snart är det tamjefan jul, haha....
 
Jag, madde, aminda & evelina åkte ju te grebbestad i torsdags, käka langos och var inne på röde orm och kika en sväng på värmlandspojkarna :) bra musik!  sen drog vi hemåt men blev ju betydligt senare än vad jag planerat, haha...
 
så jag tog lite sovmorgon igår på självaste midsommarafton, skäms på mej! ;) 
men iaf så hade jag en väldigt trevlig dag/kväll/natt med familj, släkt o vänner <3 Var bara en liten grej igår som gick mig på nerverna så var nog tur att jag var nykter, är inte den som håller tyst när jag e full å tycker nåt e jävligt fel, haha!!  Men iaf så var det superkul hemma hos mor å far, börja med mat och massa dryck i olika smaker å former, hehe, vissa drack friskare än andra... Sen blev det ju även den traditionella tipspromenixen genom skogen, jag, nettan, mackan å martin gick tillsammans :)  jag fick 7 rätt iaf av 10, inte helt kasst, hehe!! och utslagsfrågan var "hur långt är sverige, ange i kilometer" vafan liksom jag har svårt att uppskatta 10 meter framför mig, mohaha!! men ändå var jag inte den som gissa mest fel iaf så det kändes bra trots att jag bara tog fyra siffror mellan 0 och 10 och skrev, hehe ;)
När vi kom tillbaka och vinnaren hade korats så blev det jordgubbsbakelser, mumma!!!
Sen blev det tjöt o tjöt o tjöt och lite kubb också, kul kul, och vi hade faktiskt tur med vädret också :) 
Senare på kvällen gick morsan å dom bort te stefan å ylva och vi "ungdomar" var kvar hemma i huset... sen drog nåra över te alex som hade fest och vi andra som vart kvar drog iväg på en tur i långed å spela hög musik...jag, marcus, anders, robert å jocke, haha!!! stört :p men kul vare iaf och när vi kom tillbaka så satte vi oss inne å tjöta bara, mycket trevligt.... sen drog jag iväg, titta över te alex en sväng å jämt hälsa o sådär sen körde jag hem marcus å efter det blev det filmtajm innan det var dags att söööva ;)
 
Tack alla som förgyllde min midsommarafton <3
 
Tyckte jag fck till en riktigt fräck frisyr igår men det var jag tydligen ensam om att tycka... eller ja mari-louise tyckte också den va fräck men, haha!
 
 
Och idag mår jag hur bra som helst och det är underbart när man hör hur många som ligger å är bakfulla å mår dåligt, mohahahahahaha!!!!! skadeglädjen är den enda sanna glädjen, tss ;)
 
 
Å ikväll blir det grebbestad med nåra vänner.... Jag, Marre, Aminda, Jonas & Peter ska dra iväg.... blir nog kul när man inte har nåra förväntningar, det enda jag väntar mig är att bli bjuden på langos, hehe ;)
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0