Försov mig såklart :p

Idag har jag jobbat på busstation.... börjar kl 06.00-15.00, ställde mobilen igårkväll på 03.35, och jag är STENSÄKER på att jag ställde den rätt.... men i morse ringer telefonen och jag svarar hallå....jäävlar jag har försovit mig, hehe.... då hade mobilhelvetet inte ringt!!!! grr, förbannade telefon.... så jag flög upp ur sängen kl 8 och hann bli klar tills bussen gick 08.35, trodde jag aldrig jag skulle hinna men :p
och jag kände mig sååååå välkommen när jag kom te busstation, haha... herreugud vad jag har fått höra detta idag... men detta var liksom den enda gången jag har försovit mig te det jobbet så.... haha, sen var det nån rolig jävel (tippar på uno eller andreas som är i verkstan) som hade skrivit ZZZZ!!! på mitt namn på schemat som verkligen ALLA kollar på, så det var nog inte en enda som missa att jag försov mig idag, haha ;) aja så kan det gå....Och idag när jag jobbade hade jag dessutom smarrigt ögongodis att kolla på ;) mums! ingen aning om vem han är, aldrig sett han förut men han hjälpte till i verkstan med nåt brand-grejs.... ganska lång, mörkhårig, såna där reflex-arbetar-byxor, svart t-shirt och vältränade snygga armar....Yummi ;)
Och jag kände ju att han iaktog mig ibland också, haha... ah det var roligt att ha nåt fint att titta på då o då under dagen...nästan så jag ville ge mitt nummer men ;p tss!

När jag kom hem blev det en powernap för jag var stentrött verkligen...efter powernapen blev det dock inte bättre utan jag blev ännu tröttare... blää.... men jag vandra iväg te konsum å stod å tjöta med morsan å bettan ett tag så jag kvickna till lite grann.... och nu blir jag piggare för varje minut känns det som å det är ju sådär lagom roligt när man snart behöver lägga sig å sova, haha... ooops :pImorgon ska jag till läkarn en sväng...inget allvarligt...mest rutinkontroll bara :)

sen hoppas jag att det kan bli uppehåll imorn kväll så man kan köra beachturneringen kl 18 som planerat...tråkigt när det regnar å blir kallt :/ så vi håller tummarna! :)
Igår så jobbade jag också...dock ute i steneby :D  Vi hade ett gäng skolungdomar som kom, närmare bestämt 130 elever, pjuuu säger jag bara vilket spring det var, dretungar överallt, haha... årskurs 4-6 också,typ den värsta åldern, haha... min första grupp var dock väldigt bra tyckte jag, alla skötte sig å sådär... sen blev det värre och fy fan va fula i munnen dessa barnen var, fan det var så grova å fula ord så jag blev helt paff asså...sjukt!!!

sen när man kom hem blev det bara att fixa nåt lätt att käka och sen blev det beachvolleyboll igårkväll :) det var väl ingen vidare träning om man ska se det så för var ett par nybörjare med som inte kunde regler o sådär...men kul vare ändå... roligt ibland med bara lite skoj-spel fast jag föredrar nog att spela riktigt där det blir träning och man blir svett å trött ;)

vill ha tillbaks sommarvädret <3

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0