Fredagsmys på G :)

mina planer angående gårdagen att jag skulle gå upp tidigt och tvinga mig vara uppe hela dagen sket sig ganska rejält...jag sov snarare hela dagen, fattar inte vad det är som är fel?? :p  jävligt jobbigt att gå å vara supertrött hela tiden men ändå fan så rastlös.... suck suck säger jag åt det!!!!


Och idag gick kopparbols-rundan skittrögt....sprang/jogga typ hela vägen iaf, fick ta tre omgångar som jag gick istället för fick sån jävla håll, vad nu det beror på?? så då gick jag i ca 30-40 sekunder innan jag fortsatte springa.... tror jag kanske gav mig ut för nära inpå frukosten idag så det var därför jag fick håll... stört när benen är pigga och huvvet vill men så får man ont i sidan liksom... blä åt det också :p

men efteråt kändes det så jäkla gött att det var gjort iaf :) 

tog en välförtjänt dusch efter jag käkat två mackor också men asså... fan... det tar hundra år att duscha!!!! först måste jag duscha kroppen...torka mig å ta på mig kläder för att sedan dela upp håret, det blonda för sig, det svarta för sig och det röda för sig... sen sätta upp det så det inte ramlar ner, sen stå på huvudet i duschen och tvätta det blonda först... sen torka det så mycket det går med handduk, sen sätta upp det å ta ur det svarta och ställa sig i handfatet och tvätta det svarta och sen torka det och sätta upp det igen för att till sist kunna ta det röda å tvätta det.... jag blir helt galen snart.... ska ta en halv evighet för att duscha å tvätta håret... grrr... ne, aldrig mer flera färger i håret, redan trött på skiten när det är sånt mas för att hålla håret rent!!!

Sådär nu har Emma klagat färdigt ;) haha..

Kvällen kommer bli hur mysig som helst då jag ska på fredagsmys hos Lina, vi ska äta tacos och titta på tv å tjöta massa :D tänkte dra på fotbollen först men blir lite försent då Lina ska jobba tidigt imorgon så då blir klockan lite mycket om vi ska kolla på fotboll först och inte är hemma hos lina igen förrän 21 liksom...så nu har vi bestämt att träffas kl 19, helt lagom :) Efter fredagsmyset hos Lina får jag se vad klockan blir...kanske drar vidare, kanske drar hem...who knows ;)

Blir nog en mycket bra & trevlig fredagkväll :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0