skumt !!!

ja som ni vet så var det tävling i helgen, var ju osäker på om jag fixa att spela pga foten men tabletterna som jag fick hjälpte faktiskt plus att jag smörjde in foten med voltaren så jag hade inte ont nånting under tävlingen, eller jo lite grann men inget som hindrade mig iaf.... dock så gick tävlingen as-dåligt.... jag har aldrig någonsin varit såhär låg efter en badmintontävling det är helt sjukt.... ändå är väl liksom en 2:a plats i singel och 3:e plats i dubbel inte så jäkla illa egentligen.... ändå är känslan av att jag vill lägga racket på hyllan stor just nu :/  aldrig känt så innan utan när tävlingar har gått dåligt har jag bara blivit lite arg typ och sen tänkt "nästa tävling då jävlar"... men inte nu... självförtroendet är i botten och viljan att spela känns mycket svag för tillfället !! jag hoppas att det bara är tillfälligt nu pga tävlingen att jag grämer mig nu nån dag efter och att viljan kommer tillbaka till mig..... jag behöver nog bara lite sparkar i röven och hitta nån "morot" så är jag nog fit for fight igen....(hoppas ja) !
 
oops, min vad fick lida pga mitt dåliga spel..
 
 
Idag fick det bli en sovmorgon.... fast vakna första gången redan vid halv 8 då det är gubbar uppa på vinden å grejar och det hörs väldigt tydligt ner till lägenheterna här... suck... så från halv 8 och fram te 12 så sov jag av och till och vakna av å till.... blä.... aja....
sen har jag vart med mor te bengtsfors på lite ärenden och vi hann även med en fika innan vi åkte hem :)
 
 
Så nu sitter man här....jag tror jag drar upp till sporthallen sen.... inte för att spela, men tar nog en dusch å bastu iaf för det är så gött att basta ju :)
 
 
Och imorgon är det tisdag....träning i mellerud på kvällen.... det enda som lockar med den träningen är att han kickboxaren skulle ha hand om oss i 30 min imorgon också och köra ett hårt pass med oss... men att spela badminton efteråt lockar desto mindre, känner mig kanske dock tvungen då jag är anmäld till DM till helgen....suck!!!!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0