Picassofjädern 2012

då är det måndag igen...fan va fort det går... snart är det jul...sjukt!
 
helgen som gick var det ju badmintontävling i kristinehamn...picassofjädern, aldrig vart på den tävlingen innan och tyckte inte att upplägget var speciellt bra faktiskt, alldeles för lång väntan mellan matcherna ja det var sjukt... våran klubb var där innan den första matchen börja på lördag morgon , var i sporthallen te 22.30 lördag kväll, och vi åker hem när den sista matchen är uppropad på söndag eftermiddag... ROCKIGT, NEJ!!!!

dessutom spelade jag med hårt tejpad fot under hela tävlingen så kändes inte riktigt som jag kunde göra mig själv till rättvisa, men men... jag gav det en chans och resulterade i två brons så är väl godkänt, men fan inte mer... så jävla trist att vara halv skadad så man inte kan ge 110% när man spelar, grr!!! men men... nu laddar jag om inför nästa helg då jag ska fira min födelsedag på tävling i Mariestad :) då jävlar är jag revansch-sugen kan ja lova!!
för övrigt gick det ju bra för stinget och åminton (vårat serielag).... om jag räknat rätt så tog vi 10 medaljer sammanlagt under helgen som gick nu, och det är ju rätt bra :)
 
 
idag blir det en städar-dag... regn å rusk ute så är ju en perfekt dag att städa å dona i lägenheten... skulle behöva tvätta men får göra det imorn, blir en del tvätt när man vart iväg å tävlat :p
får se ikväll om jag ska åka upp å spela lite badminton här i långed.... är så jävla masigt å behöva tejpa foten bara, skulle behöva ett fotledsskydd istället men det är fan inte gratis.. aja, det märks ikväll om jag tränar eller inte :) har ju träning imorn och onsdag som jag "måste" på så skulle ju inte göra nåt med en vilodag heller..
 
 
inte så jäkla rockigt!
 
 
 
ne, dags att ta tag i städningen! bye bye!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Tony Johansson

Hoppas du blir bra i foten snart :) är det tävlingar varje helg nu :)?

Svar: hoppas jag me :) bara nu i oktober det har vart mycket, blir lugnare i november :)
Emma

2012-10-15 @ 22:32:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0