Sån skiit!!!

träningen i tisdags i mellerud gick typ dretdåligt... hade ingen fokus och kroppen kändes som spaghetti och jag var allmänt kass helt enkelt...  men det positiva med att det var tisdagsträningen som gick dåligt var ju att man laddade om för att onsdagsträningen skulle gå desto bättre :)

 och onsdagen kom och träningen gick riktigt bra faktiskt... det kändes verkligen som jag tog en grym revansch efter tisdagens träning... sen hände det som inte fick hända... jag spelade mixed med martin mot viktor och My... jag & martin vann första set med 24-22 och ledde andra set med 8-6 när min fot viker sig och jag trampar helt snett :/ gick inte att fortsätta spela och My kom fram direkt och hjälpte mig av med skon och på en linda fort som ögat (hon har läst massa idrottsvetenskap o grejer så hon kan ju sånt) foten kändes inte svullen men gjorde ont och kunde inte stödja ordentligt på foten...Grr!!!!
visst är det lägligt när det är tävling i Kristinehamn nu i helgen? åh så trött jag blir!!
men än så länge lever hoppet, fick order om att känna på foten ikväll så får vi se... men A och O är att jag MÅSTE tejpa foten OM jag nu ska spela.... och foten känns mycket bättre idag än igår och jag går typ obehindrat också, fast är ju inte riktigt samma sak att bara gå som att tävla i badminton.... hm hm... ja vore snällt iaf om ni höll tummarna för mig att det inte gör ont ikväll när jag testar foten :) annars blir det en jävligt tråkig helg om jag tvingas stryka mig, blää!!!
Men när man kom hem efter träningen i onsdags så blev det filmmyys och lite gott att äta å dricka osv :) Kände sig ju dock helt handikappad när man fick antingen använda kryckor eller hoppa på ett ben... men blev en mysig onsdagskväll trots allt :)
 
Och igår var det bara vila som gällde...fy fan har inte haft en så tråkig dag på länge, haha... rastlös å klättrar på väggarna typ.... 
och idag är det också mestadels vila som gäller, ända tills ikväll då jag måste kolla om foten håller eller inte... lite nervös måste jag nog säga... och det värsta är att även om foten känns okej och jag beslutar mig för att tävla, så känns det som jag kommer va väldigt nervös när jag spelar och kommer kanske inte kunna ge 110%... men men... först å främst får jag känna efter ikväll så får vi se !
 
Nu väntar jag på att Mari Louise ska komma hit en sväng :)
 
 

 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0