Team Dalsland !!!

nu har jag vart lite kass på att uppdatera igen...sorry... veckan som gått iaf har bestått mycket av träning o sådär... och igår var jag iväg på min första seriematch i badminton på år och dar, haha.... shit hade nästan glömt hur det gick till... men kul att komma iväg även fast det kändes lite väl långt bort då vi var i borås, hehe... men resan var allt värd det... vi KROSSA borås med 8-0.... sen blev det ett litet snesteg mot Skara men utklassning även där då vi vann med 7-1, så jävla grymt och jag vann alla mina matcher :D KUL !!! Team Dalsland kickade ass alltså!
Vi stannade även till å käka på Mc donken på hemvägen, gött!! men det var nog fanimej det segaste mc donalds jag vart på... gick ju fan långsammare än på apoteket, haha!!!
 
och när jag kom hem te långed igen... ja då va det faan full fart som gällde, har nog inte gjort mig iordning så snabbt nån gång tror jag, hehe.... för igårkväll var det ju den traditionella OKTOBERFESTEN på baldersnäs.... och jag hade ju (dum som jag va) sagt att jag kunde vara chaufför.... NÅGRA VÄNDOR sa jag.... aa vesst.... 11 vändor blev det sammanlagt... kan säga att jag kan den jävla vägen i sömnen nu, tss... men det var iaf kul, lite mindre folk än ifjol men jag hade ändå väldigt trevligt å roligt med härliga människor :)
och sen blev man bjuden på natta-mat också, hur trevligt som helst och massa tjöt såklart.... blev väl dock kanske en liiiite för sen kväll då man var hemma bortåt 6 på möra, haha!
 
Så idag blev det ju lite dåligt med sömn om man säger så... så inatt kommer jag nog sova gött och kommer INTE ställa nån klockan imorn när det är måndag kan ja tala om, hihi....
har tränat lite ikväll men det kunde ju lika gärna kvittat.... tss, dock jävligt gött att jag & walle vann första matchen mot två griniga pöjkar som gav sig efter den förlusten, mohaha! nämner inga namn ;)
sen blev det bastu å massa tjöt å skratt innan man drog hemåt.... blir nog filmmys å ostbågar snart tänkte jag...hoppas jag ;p
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0