Helg!!

I torsdags så var jag å mari louse te bengtsfors på nåra ärenden och en fika, mycket trevligt :)  sen  när vi kom tillbaka te långed så fick det bli en sväng te bengtsfors igen...fan va snäll jag är ;) hehe!
iaf så blev det en lite för lång powernap då alarmet inte ringde (okej jag glömde aktivera alarmet) haha!!!  sen va man gött sleten så jag tog med mig marre ut te baldersnäs där vi tog en PW i regnet, var faktiskt riktigt gött efteråt trots att en va typ pisseblöt :p men men....
sen släppte jag av marre hemma hos henne innan jag åkte hem å hoppa in i duschen därefter blev det filmmyys :)
 
blöta å goa efter powerwalken ;)
 
 
 
Och igår så åkte vi ut te steneby en sväng då jag skulle prata med Pontus, sen drog vi ut te baldersnäs igen för 6 km terränglöpning, fan så jobbigt... jag som inte lyfter ordentligt på fötterna också, snubbla ju vart tredje steg ungefär, haha. men ack så härligt det känns efteråt :)  sen drog vi hem å duscha innan vi åkte ut te steneby och käka god mat, mums!!! Efter måltiden blev det matkoma för oss bägge tror jag, haha... att jag aldrig lär mig :p tss... iaf så kom marre hem te mig lite senare å vi kolla film å tjöta innan jag körde hem henne :)
 
och nu är helgen här... lördag igen och jag ska åka ut och jobba om en stund... missar badminton idag men kan inte hjälpas, behöver pengar :) hoppas dock att jag kan få ha vädergudarna på min sida idag... vill inte vara ute flera timmar i sträck i spöregn, blää!! men det märks, inget jag kan göra åt det i vilket fall som helst så.... gillar inte att jag missar badmintonen idag men eftersom jag träna igår så får det väl gå.... badminton är ju dock så himla kul och idag skulle det komma litte bra folk också, suck... aja, tar nya tag te nästa träning ;)
annars idag har jag inget planerat... jag har marres bil här för jag kanske får åka och hämta henne i trollhättan ikväll/inatt om hon inte har någon att sova hos, hehe... det märks!
 
 
 
Ne nu får jag byta om o så inför jobbet.... byebye then!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0