rastlös!

Sitter å nördar runt bara.... ska nog försöka sova snart men är inte så trött...kanske får bli en film lr nåt... aja, får se vad jag känner för snart....
 
Idag har jag inte gjort mycket vettigt... tog en tidig tur te bengtsfors i morse vid 7-tiden på ett ärende... fick även med mig en vän på vägen hem som inte tog sig hem å orkade inte vänta på bussen, tss!!!
När jag kom hem tänkte jag lägga mig men hade ju piggnat till då... så jag greja lite i lägenheten bara men sen smög sig tröttheten på och jag slockna nån timme, oops :p
Och ikväll blev det träning.... gick väl rätt ok men inte mycket mer.... var alldeles för ojämna spelare idag kändes det som plus att vi var ojämnt antal.... bara första matchen som va riktigt kul och sen även singel-matcherna mot slutet då som också va lite roligt... men annars kändes det mest blahaa typ... är lite synd men vad ska man göra....kan ju inte sätta en lapp på dörren, "är du dålig så får du inte vara med"   liksom... så man får ju ta det för vad det är... och det är ju öppet för alla, så man får helt enkelt köra på bara och bestämma kanske innan att "vi fyra" kör idag eller nåt sånt då... aja, nu är det iaf lite uppehåll här i långed, inte träning förrän på lördag igen.... men har tuff träning i mellerud imorgon och i åmål på onsdag...puh!! :)
 
 
Igårkväll blev det ju också träning som ni vet... gick ganska bra igår men ändå inte... tss, aah... tänker för mycket när jag spelar (framförallt singel).... suck... och jag vill så mycket... VILL så gärna spela jämnt å slå vissa personer men sen ligger jag under med några poäng så skenar tankarna iväg att "fan jag är ju tjej, jag ska inte kunna slå han" osv... fan också att det blir så... vet ju egentligen att jag ska kunna spela ganska jämnt med nästan alla här uppe i långed iaf :/ aja, hoppas att mina tränare i mellerud och åmål kan få mig att stänga av lite när jag spelar och vad jag gör för fel o sådär.... för det är så jävla trist att förlora en match pga att jag låter psyket spöka å förstöra för mig, grrr!!!!!!!
Efter träningen igår blev det en skön bastu sen filmmyys å ostbågar, yummi ;)
 
Men jag måste ändra mina matvanor snart asså... jag äter så dåligt så det finns ju inte egentligen.... att jag inte rullar fram är ett mysterium, suck.... ska även lägga om lite i träningen... håller på och knåpar ihop ett schema just nu... är inte riktigt klart men men hoppas att det ska vara klart till helgen så jag kan starta nästa måndag...väntar på lite råd och svar o sådär :)
 
 
 
Ne... får nog bli en film, är bara rastlös å inte ett dugg trött... aja, tur att jag inte ska upp lika tidigt imorn som idag då... men ska te bengtsfors på ärenden imorn också... bla te tandläkarn, jippie jey!!! usssch, hatart!
 
 
 
Natti !!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0