Screw this shit!!!

Bläää vill inte må dåligt, suck! 
 
Igår var jag någolunda pigg så jag åkte med nettan till näl för hon skulle på sin återkoll där igår.... och jag ska nog hålla tyst nästa gång vi åker till sjukhus tillsammans tror jag, tss. men det gick ju bra gumman eller hur? ;)  
efter näl så drog vi te överby en sväng och då kände jag för första gången under dagen att allt inte stod rätt till då jag blev väldigt skakig i kroppen och hade lite småyrsel... men ändå skönt att jag var med nettan då och att vi gjorde nåt för blir lite att man "glömmer bort det då"... eller tänker inte lika mycket på det iaf :)
 
på kvällen igår skulle jag tränat men fick avbryta träningen efter ca 30 min då jag blev sjukt illamående och benen skaka å jag var på vippen att svimma, hm.. inte kul...
När man kom hem fick det bli filmmyys ist!
 
 
Och idag har det inte varit en bra dag, blä... direkt när jag vakna å gick upp så kändes allt "bra" liksom... och jag kände tom att jag ville försöka träna igen... den tanken försvann ganska snabbt då jag resten av dagen gått och vart illamående och känts som om nån slår mig fast jag ligger ner, svår känsla att beskriva men... känns inge bra iaf.... Så ikväll blir det minsta möjliga så hoppas jag att jag ska va någolunda pigg imorgon då jag ska t bengtsfors å besikta linas bil bla.... så håller tummarna!
Men nu vet man ju hur det känns när nånting i kroppen bryter ner ens immunförsvar...tro mig, inget jag rekommenderar faktiskt =/
 
Men men... glad att jag var såpass pigg i helgen som gick ändå... här bjuder jag på några bilder som vi tog innan Anders, Carro & Alice åkte hem :)
 
Faster Emma & lilla Alice <3
 
 
 
Lilla Familjen <3
 
 

 
Stolt Farmor & Farfar <3
 

 
Neee, nu får det bli soffläge och ryggläge....puh!
 
 

Kommentarer
Postat av: Tony Johansson

Jobbigt att du mår så dåligt Emma :( hoppas du bättrar på dig!!

Svar: tack, jadå jag kommer nog sakta men säkert tillbaka :)
Emma

2012-09-13 @ 12:00:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0