Seriespel!!!

Den här veckan har rullat på rätt fort hittills.... har inneburit en del träning som planerat, och idag fredag är första träningsfria dagen den här veckan och det var även planen att ha vilodag idag då vi ska iväg på seriematch imorgon...Blir nog även lite party imorn efter seriespelet :)
Träningen i onsdags blev en del dubbel då vi skulle "para ihop" laget inför lördag... och första matchen så spelar nog marre singel, jag å josefin dubbel, jag spelar även mixed med viktor eller häger verkar det som, sen killarna spelar också såklart men orkar inte rabbla upp allt :)  andra lagmatchen får vi se om vi kör samma eller mixar runt, jag är dock liiiite skeptisk till uppställningen mot första laget eftersom det är trollhättan vi möter och det är dom som kan hota våran ledning i serien, men men... antar att sune å viktor vet vad dom gör :P det märks, hehe!!
efter träningen i onsdags tänkte jag åka upp hit för att duscha å basta.... då var det bara 3 pers här uppe så jag slängde på mig skorna å spelade 6 set här uppe också, hehe... sen blev det en go bastu innan man drog hemåt, dock stod vi utanför å tjöta å skoja innan vi åkte hem men det är ju bara trevligt :)
 
Igår träna jag på egen hand, då blev det lite fys och en löprunda, gick väldigt trögt men kändes desto skönare efteråt när man stod i duschen, hehe... sen kom Nettan hit en sväng igår, saknat henne så <3 sen blev det filmmyyyyyyyyyyyys innan sängdags....
 
Och idag har jag solat en liten stund, sen ska jag packa o greja så allt är klart ikväll, för jag drar te åmål redan ikväll å sover där för vi ska åka redan runt halv 7 te möran till seriespelet så lika gött att vara i åmål redan då så slipper jag gå upp en halvtimme tidigare imörn, tss!!!
blir nog lite filmmyys ikväll innan man drar te åmål också :)
 
Å nu kommer snart mor hit, vi ska åka å handla lite och även hämta nyckel o lite sånt där, köpa lite mat inför morgondagen m.m.....sen får vi ju inte missa skidskyttet kl 18 heller så hoppas hon kommer snart sp vi hinner hem i tid :)
 
Trevlig helg på er! =)
 
Awesome!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0