Ny vecka...Nya tag!

Dålig på att uppdatera jag vet... blev så när min dator pajja och har nu fått/lånat en dator av en kompis och den är mycket segare och hakar upp sig å grejer... så blir inte att det är lika roligt att använda datorn då och skriva blogg-inlägg när de ibland försvinner när man skrivit över hälften o sådär, hehe ;) men men... nu ikväll gör jag ett försök iaf så får vi se :)
 
Jag sitter i sängen å funderar på att försöka sova snart... denna kvällen blev inte alls som planerat och lite ledsen för det faktiskt för hade sett fram emot den här kvällen... men men :( badmintonen var iaf rätt kul !
 
I fredags så blev det fredagsmyyyys :D
 
och igår så åkte vi ner till göteborg några från klubben för att lira beachvolley i beach-hallen där nere... ah, hur skoj som helst...och tio gånger jobbigare å springa i den mjuka sanden där nere, haha... man tog i för kung å fosterland framme vid nät när man skulle smasha, och sen märker man att man sjunker ner i sanden å kanske lättar 5-10 cm över sanden när man hoppar, haha.... ah, riktigt grymt iaf och jag förlora bara en match, tror vi var tre pers som fick varsin förlust men eftersom jag är tjej så säger jag att jag vann, tss ;)
sen vare ju nåra klövar som missa tåget också, ahahahaha fan va vi skratta...
efter beachvolleyn så drog vi hemåt igen.... väl hemma så blev det gott käk på stenebygrytan med trevligt sällskap :) sen blev det en slappar/myskväll i soffan :)
 

Och veckan som kommer nu så hoppas jag på det bästa... blir en del samtal och prat och jag håller alla tummar jag kan på att det ska bli som jag vill....lite nervöst tom....
sen blir det nog lite träning också, får försöka ta mig te mellerud/åmål två dagar iaf då vi ska ha seriematch te helgen :)
 
Ne nu får det bli sängen...tänker för mycket annars...blir väl lätt så när man hade sett fram emot nåt så kul och sen blir det skit av allt :(
 
Gonatt!
 
 

RSS 2.0