Antagningsprövning!

Fick en kommentar av nettan att jag är dåig på att uppdatera....ah, det är jag... fruktansvärt dålig har jag blitt på detta...skärpning!! :)
 
Iaf så kan jag ju berätta om de senaste dagarna.... åkte ner till gbg i söndags å umgicks med madde gumman hela dan och fick även sova över hos henne å jocke, guld värt <3
 
Igår morgon så fick man leta sig ut till försvarsmakten och det var dags att antagningspröva inför GMU (grundläggande millitär-utbildning)
och vad ska man säga.....?
Jag gick tyvärr inte vidare....pga ett jävla betyg, suck.... lite surt att åka dit på en sån "skitgrej" men jag är ändå så jäävla glad att det inte berodde på MIG.... inte mitt psyke, min intelligens eller min fysik.... för där, var det raka motsatsen... jag presterade över medel på alla tester, perfekt syn/hörsel/färgseende, och på data provet/intelligens-testet är medel för både tjejer å killar 5....och jag fick 7, mohaha, dum blondin var det förr, släng er i väggen säger jag nu, tss ;)
 
Allra mest nöjd är jag över konditionstestet på cykel.... orkade man så man fick en 3:a så var man godkänd...även här så hamna jag högt över förväntan...fick en 7:a vilket innebär att man är kvalificerad som JÄGARE och det är den tuffaste/hårdaste tjänsten :D hur awesome tror ni inte det kändes att få höra det??
sen när jag inte orkade längre så sa ledaren att ta det lite lugnt nu när du hoppar av cykeln när du kört så hårt med mjölksyra i benen... "aja tänkte jag, är nog inte så farligt, för kändes inte såå illa ändå"  tji fick jag för när jag gick av cykeln så hamna jag i en hög på golvet då bena inte orkade bära mig, hahaha japp så kan de gå ;)
 
Läkarundersökningen gick också hur bra som helst, Allt såg bra ut å kändes bra... och jag citerar min överläkare "Inte sett en sån här vältränad, fin kropp hos en tjej på länge" hon gav mig även ett redigt bevis på det, för vilopulsen låg på 45...GALET!!! hon sa att normalt tränade tjejer ligger på typ 55-60 eller 50-55, sjukt kul å få höra :D
 
 
Så ah.... jag gick inte vidare, jäkligt tråkigt när det är pga en sån sak också... men hellre det än att dom hade sagt att "du har alldeles för dålig kondition" tex... så jag kan faktiskt inte vara annat än hur GLAD & STOLT över mig själv som helst !!! :) Att ledarna där nere dessutom var så imponerade och tyckte jag gjorde skitbra ifrån mig, stärker ens självförtroende lite, fick mig en liten boost tack vare det här :)
Och den sista ledaren jag prata med sa...jag citerar igen "Åk hem, plugga upp betyget å gör nåt under ett år, kom sedan tillbaka...vi behöver såna som du här och ser fram emot att få träffa dej igen om ett år" :)
 
Dock så blev ju testerna klara på en dag bara och inte två som det stod på kallelsen... men lite gött var det för fick ju sovmorgon idag...och det blev minst sagt en rejäl sovmorgon (har ju knappt kunna sova det senaste för vart nervös å sådär) men igår kväll somna jag hur gött som helst och gick inte upp förrän 12.30 idag, hehe!! Och idag blev det promenad å fika med en vän i gbg och får även tacka Magnus som jag fick sova hos igårnatt och som även körde mig till tåget....
Och stort tack till Tommy som hämta mig vid tåget i mellerud.... ni är guld värda allihop som har hjälpt mig de här dagarna på ett eller annat sätt! <3
 
 
 
Såå Nettan nu har du nåt att läsa ;) <3
 
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0