Surprise!!

Surprise Surprise här kommer ett inlägg igen :p
 
Den här helgen tillbringas i långed, spela badminton förut på våran "lördagsturnering" och det gick förvånansvärt bra, ända fram till sista matchen, hehe... jag var 100%-ig fram te sista matchen då blev jag ihoplottad med anders P som inte spelat på hundra år typ och det syndes väl kanske för han var lite ringrostig om man säger så, höhö ;) vi tappa första set men sen kom han allt in i spelet så vi tog hem andra set iaf... och därmed så blev jag ju faktiskt inte helt 100%-ig idag :/ men att bara tappa ett set får ändå vara klart godkänt :)
 
och den största anledningen den här helgen är att imorgon så ska vi göra nåt riktigt kul å spännande, haha... jag, nettan & richard ska nämligen ses och experimentera lite, haha... ja det återstår att se hur det slutar :p Kul blir det nog i vilket fall som helst :)
 
sen ska jag nog prova på å spela volleyboll imorn eftermiddag också, har ju haft väldiga problem med högeraxeln å tommy var säker på att det är volleybollen som gjort det, men känns samtidigt inte som det eftersom jag ändå spelat beachvolley under sommarn och då kände jag ju inget? men kanske blev för mycket påfrestning för axeln nu när det är både badminton å volleyboll inomhus och bollen som vi spelar med inomhus är ju hårdare å tyngre än beachbollen så det kan väl ha nåt med det å göra... har iaf vilat ett par veckor från volleybollen å bara spelat badminton 1 gång/veckan och idag kände jag inget när jag spela badminton så imorn ska jag nog försöka mig på volleyn igen ;)
 
Och såhär såg prispallen ut efter badmintontävlingen för två helger sen.
wohoo!! :D
 Och såhär "stiliga" var Ja o Tommy när vi hade spelkväll förra lördagen tillsammans med tre kompisar :)
var en mycket trevlig afton faktiskt :)
 
 
 
Och en egobild på lilla mej bjuder jag på me, höhö.....
 
 
Ne nu ska jag å mor åka ner å handla lite...kanske kan det bli lite lördagsgodis, yummi ;)
hoppas ni har det kanon alla som läser :D
 
 
take care now bye bye then!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0