Oops, sorry =)

ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte uppdaterat på så länge, haha... har haft en hel del å göra faktiskt :)

till å börja med så har jag fått tillökning här i lägenheten, har nämligen skaffat två kattungar, ena på 11 veckor, den andra på 9 veckor, dom är sååå goa å söta så :) händer nån kväll bara när dom leker å springer runt att dom får hålla till i köket när jag ska sova men, hehe ;) och båda går på låda och det går hur bra som helst :) Safir & Midori heter dom (spritsorter) hahaha!!!
jag har inte vart ute å festat nåt heller det senaste, har bara vart chaufför men haft supertrevligt ändå, förra helgen körde jag te bengtsfors då var det ju kanotmarathon och kräftkalas, det var hur nice som helst :)

och i fredags körde jag te bäckefors då DATE var där å spelade, riktigt kul men va rätt så dåligt me folk, de trodde man inte, har aldrig vart så lite folk där när jag vart där, skumt!! men det var rätt kasst väder också så det spela nog in lite grann... men men, jag hade kul iaf :)


Och igår var det ju Barbados i laxarby, riktigt jäkla mycket folk och hur roligt som helst hade jag...trots att jag körde ;) blev en del danser och massa tjöt med massa olika härliga roliga människor :)
alla tummar upp för den kvällen för var ju bra väder också .... jag var hemma vid 3 halv 4 typ då var det skönt att sova :)


Och idag fick jag ta en liten tur det första jag gjorde efter att jag gått upp, tss.... mohaha ;)
sen tog jag det bara lugnt å slappa lite och vid 14 tiden drog jag ut te jobbet för att jobba nåra timmar, hade en svensexa idag. kul som fan och härliga grabbar :D

jag kom hem från jobbet å fick gå ner å slänga i ett par tvättmaskiner och nu sitter jag mest å slappar bara, tvätten är nog klar nu så får gå och hänga upp tvätten nu tror jag :) hehe.
Later . . . .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0