Vilken helg :D

Nu är det måndag igen...tss... märkligt va fort helgerna går medans vardagarna tycker jag går hur segt som helst, haha...kan det bero på att jag har sååååå bra jobbtider tro ;)
Idag kan jag dock inte fatta hur jag kan vara såpass pigg som jag är just nu, måndagarna hittills har varit en mardröm när jag kommit hem från jobbet, har typ gått i sömnen, kanske var bra att jag vakna 4 gånger igårnatt av mardrömmar, haha...

Helgen har i alla fall varit hur kul som helst :D
Fredagkväll åkte jag & Nettan ut till steneby å käka mat först å tjöta massa....sen åkte vi hem te henne i högelund å kika film å hade det såå mysigt, två bra filmer också som ingen av oss sett ;) fast vi fick tips på ena filmen så, hehe... annars brukar man alltid lyckas välja en kass film om man inte sett den :p
det var iaf hur mys som helst och jag åkte hemåt vid 12-halv 1 på kvällen typ :)

lördag blev det volleyboll, riktigt kul å svettigt för det var ju sån jääkla go dag alltså :)
sen hoppa jag i sjön, eller hoppa å hoppa...hm, gick nedför stegen men lyckades tvätta håret å allt i sjön fast tyckte det var jäkligt kallt, haha. vilken badfis man blivit på senare år ;)
vi hann tom grilla lite korv efter volleybollen ;)
Hem å stressa som fan för att hinna bli i ordning, sen körde miriam upp mg te olofsson, efter ett tag bar det iväg mot Åmål med fyra rätt så lulliga killar med i bilen, Olofsson, André, Felix & Dalle :) (jag körde)
Släppte av felix å dalle på torget och vi andra åkte hem te niclas men han inte ens innanför dörren innan dom kom ut å skulle dra te stan, haha... alla gick...utom jag å ola som var lite lata så vi tog bilen te sandie där förfesten fortfarande var igång så vi stannade där en stunn :)
Sen bar det vidare till XO där Kid Down spelade, aldrig hört dom innan men dom var ju helt okej :)
slutade dock spela runt 00 och sen blev det bara disco på övervåningen å sådär men det var hur kul som helst iaf....
Fick köra en extra runda te B-fors också på natta vid 02 då körde jag hem Kristian, Tommy å en till :)
tillbaka te åmål där jag plocka upp resten och sen åkte vi mot Långed :) Olofsson var pigg å satt å tjöta större delen av vägen hem.... och i baksätet hade vi "sovtrion" Dalle, André & Felix, hehe.. såg himla roligt ut måste jag säga ;)
Jag var väl hemma vid 04.00 typ å somna så fort jag la huvudet på kudden ungefär :)

Ja för att sammanfatta lördagkvällen säger jag bara alla tummar upp!!! Hade så jäkla roligt å trevligt med massa underbara människor och vänner jag inte träffat på aslänge :D <3

söndag gick jag upp vid 11 tiden och precis då ringde mamma å sa att vi skulle dra iväg å spela minigolf, kuuuul, jag har inte spelat en enda gång i sommar :)
jag, mamma, pappa, stefan, ylva, marcus å patrik drog iväg te bäckefors men där var det typ nerlagt?? vi drog vidare till ed istället å spelade där, gick väl inte riktigt som planerat men kan ju inte vinna jämt ;) hehe... på hemvägen åkte mackan å patrik med mig och gamlingarna i stefan å ylvas bil, hehe... vi stannade till i steneby för lite käk, hur gott som helst :)
sen blev det en powernap efter maten när man kom hem och kl 18 var det dags att dra ner te sandlådan...Första set var rätt kasst, men det brukar det va.... men sen...
Jag å Stefan J spelade beach och dom andra 3-manna, var hur kul som helst, jämna matcher å svettigt å jobbigt som satan och det är så det ska va, i löööööve it :DJag på jobbet i fredags, har rätt mycket dötid så då kan man ju passa på att posa lite grann, haha ;)

 


Ne nu är det dags för kvällsmat :)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0