Får inte bli sjuk!

Jag får inte bli sjuk nu asså... nej, jag vägrar.... har badmintontävling 15-16:e december tror jag det blir och jag har ingen lust att bli sjuk innan det och missa träningar och rasa i kondition å mas, neee, vill inte!!!! det fula är att jag har inte känt nånting om att jag e på väg att bli sjuk (peppar peppar, ta i trä) fram tills idag efter träningen... det blev en tuff hinderbana idag och dom tog tid på oss så andra gången skulle man slå sin förra tid.... och efter hinderbanan så kändes det direkt i lungorna liksom, blev svårare att andas, tänkte inte så mycket på det utan tänkte att det är ju naturligt när man tar ut sig te 100% liksom... men när det är 20 min kvar av träningen får jag sätta mig för kände mig spyfärdig plus jobbigt att andas normalt, hm... sen när jag stod i duschen så värkte det även i halsen...SUCK!!! hoppas ju dock att det är nåt tillfälligt bara, att jag kanske tog ut mig för hårt lr nåt...håller tummarna att det ska vara det iaf för vill fan inte bli sjuk!!!
 
 
Men iaf... helgen som gått blev hur bra som helst :D  tänkte ju ta massa kort i lördags, tog med mig kameran å grejer men tog jag nåra kort då? ne självklart inte, den låg i väskan hela tiden, haha....suck ;)
vi börja med lite för-förfest hos viktor å my, mari louise skulle klippa både viktor, david och my, och jag satt i soffan å pimpla cider, mohaha!!!  sen drog vi på förfest hemma hos david där vi satt å spela fyllespel och något pinsamt fyllespel som "jag har aldrig" o sådär, blev en del avslöjanden, haha... men men... sånt man får räkna me ju :P  Sen åkte vi iaf mot dalhall där vi mötte upp Peter & Petra och så skulle vi käka och bowla... maten ett stort minus tyckte flera av oss, bowlingen likaså när det inte funkar som det ska, man tvingas byta bana å grejer... ne tacka vet jag eds bowlinghall å käk!!!!  Men iaf så vann jag bowlingen, hehe ;)
sen blev det lite efterfest hemma hos peter o petra, mycket trevligt där vi satt å tjöta å kolla roliga klipp på youtube och sådär... vi drog väl hemåt vid 1-tiden kanske så blev inte så sent ändå... viktor var ju nykter så han körde och släppte av mig å david hemma hos david och mari louise skulle ju sova hos viktor å my så :) 
söndagen börja hur bra som helst och faktiskt inte så bakis heller, bara trött å allmänt sleten men det ska man väl vara, hehe!!! 
när man kom hem te långed fick det allt bli en powernap och sen på söndagkväll så träna jag faktiskt, herregud trodde aldrig jag skulle palla med att träna dan efter men det gjorde jag...sen att det inte gick så jävla bra är ju en annan sak, hahaha!!!
blev iaf en jäkligt go dusch & bastu efter träningen sen blev det filmmyys :D
 

ja, alla tummar upp för helgen som varit, unnderbara människor jag har i min närhet <3
 
 
första advent har redan passerat, helt sjukt...vart tar tiden vägen? :/
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0