Söndag igen då....

Japp då sitter man här och det är söndag igen.... jag har ändå inte gjort så jättemycket denna helgen men det räckte ju att jag blinka så var helgen över känns det som ?? vafan liksom.... hm!!  så nu är det 5 hårda arbetsdagar framför sig som väntar innan det är helg, blää...och nu har vi även löst jobbet ifall jag får jobba i steneby något under de här veckorna också... då kan jag jämt åka upp ett par timmar på kvällen te busstation å städa bussarna på kvällen för då är ändå alla bussarna inne, varför kan jag inte få göra det varje dag istället för att gå upp 04.30 ?? haha =p så jag sitter faktiskt här å hoppas att pontus ska ringa eller messa om jobb så jag kan få lite sovmöra, mohaha. men bara för att jag vill jobba där såå gärna nu så blir det säkert inget förrän efter veckorna på busstation är färdiga, tss ;)
 

Igår gjorde jag inte så värst mycket faktiskt... Blev en eftermiddagspromenix med Madde iaf så man rörde på sig lite grann iaf, hehe.. bättre än inget, right??
Igår kväll gick jag bort te Stefan & Ylva en sväng där dom och morsan å farsan va å tjöta å drack lite... sen fick jag köra kusinen å hans kompis te åmål vid 22.40, va rätt gött att åka iväg en sväng... när jag kom tillbaka lämna jag bilen å nyckeln te stefan innan jag vandra neråt... Blev lite filmmys innan det var sängdags =)
 
 
Och idag har jag inte heller gjort så mycket... blev en promenix med madde och sen åkte vi te skåpakiosken å käka, mums ;)  Hoppa av hemma hos mor å far när vi kom hem och där blev det en (lite för lång) powernap i soffan på deras alltan, hur gött som helst, hehe :p  Men när klockan va 15.20 så kvickna jag till å fick bråttom hem för det va ju volleyboll kl 16 idag oxå.... blev lite stressigt där en stund men.... volleybollen gick väl sådär idag faktiskt... det ver inget riktigt "GO" i folket idag så blev inte så bra spel som man hoppades på... men men, så är det ibland, bara att blicka framåt te nästa träning :) Vi spela iaf knappt 2 timmar idag, alltid något :)
När jag kom hem efter volleybollen så blev det dusch å två mackor sen börja fixa iordning saker inför morgondagen, matsäck o grejer... så nu är allt klart iaf, det enda jag ska göra är frukost å ta med mig men det gör jag te möran för tar inte så värst lång tid att skära nåra falukorvsbitar, tss!!
 
Och resten av kvällen nu ska jag bara va helt enkelt... blir kanske lite filmmys men ska försöka komma i säng rätt tidigt, blir nog dock svårt att somna eftersom powernapen blev något längre än planerat förut idag, suck, glömde ju sätta mobilen på ringning så jag sov ju tills jag vakna av mig själv, orutinerat ;)
 
Snaaart sätts träningen igång på allvar =D
 
 

 
Idag SKULLE jag även blivit faster men det har då inte kommit nån liten tös än, hihi... men man brukar ju alltid gå över tiden när det är första barnet så jag får nog vänta nån dag till... (själv har jag förutspått att dom får bebis på fredag) får se helt enkelt ;)
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0