Suck Suck och åter SUCK!!

Jag vill inte vara sjuk.... har inte varken tid eller lust till det, jag blir helt handikappad, kan inte/orkar inte göra nånting och framförallt så kan jag inte träna vilket gör att jag klättrar på väggarna av rastlöshet samtidigt som jag är så trött att jag bara vill sova hela tiden typ, bläääää !!!!!!! Och det var nog egentligen inte smart alls att spela volleyboll i lördags :/ men jag kände mig ju lite bättre på lördag morgon och med alkohol i kroppen så "stängde jag ute" att jag egentligen var sjuk... tji fick jag! men men...det är lätt att vara efterklok tyvärr..... Så igår och idag har jag bara tagit det hur lugnt som helst... sa att jag måste ta det easy ett par dagar efter lördagen, men får nog vila imorgon också tyvärr... kanske ska försöka mig på en promenad eller något imorgon men så fort jag går något längre så känns det som tusen knivar i halsen... Hm... Jävla ullaredsbaciller ;p hehe! Ne jag vilar imorgon sen på onsdag måste jag göra nånting litet iaf, går under av rastlösheten annars!!! och så länge jag inte har feber i kroppen så är det ju inte farligt att göra nåt, bara dumt om man inte orkar och man kan bli sjukare då men inget farligt och jag måste testa :)
 

 
Madde plocka upp mig förut och vi åkte upp te min mor å far där vi grilla lite grann och käka å tjöta... riktigt mysigt faktiskt... är så kul att ha anders & carro här också, fast nu åker dom ju tillbaka till sthlm på torsdag eller fredag tror jag det var... sen nästa gång jag träffar dom så har dom en liten bebis och jag har blivit faster, hihihi :D
 
inte långt kvar nu....inte ens en månad, hihi :) <3
 
 
Och ikväll blir det bara slappa framför tv:n, tänkte jag skulle kolla på wallander om en timme för det skulle gå en gammal wallander-film på 4:an hörde jag ryktas om :) 
 
Å igår kväll kolla jag på fotboll och som jag sagt hela tiden... Spanien vann... överlägset i finalen dessutom ;) hehe... sen var det meningen att det skulle bli lite film-mys men blir inte alltid som man tänkt sig... sängen var väldigt skön och jag tror jag somna direkt när jag la huvudet på kudden, tss. så kan det gå ;)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0