Rastlös ja....

Denna lördagkväll blev ju inte riktigt som planerat om man säger så...haha... var meningen att jag skulle köra en killkompis från mellerud och nån av hans kompisar te åmål ikväll... alltså från långed te mellerud till åmål till mellerud å sen hem te långed igen :P haha... det blev dock inget med det men istället så lova jag bort mig te Adam och nåra till att jag skulle köra dom te åmål...men runt 22.30 så messa adam att någon hade druckit för mycket så dom skulle knö in sig i en bil så jag slapp köra (vart två bilar som skulle iväg från början) hehe... amatörer, mohaha ;) aah så det blev ju inget med nånting och lite synd samtidigt för jag e så sjukt rastlös så hade sett fram emot att få köra lite ikväll...men men :)

Spela iaf beachvolley förut, riktigt nice men var lite slappt från alla håll tyckte jag nog..hehe...så kan det bli ibland.... efter beachvolleyn så hoppa jag in i duschen och sen blev det lite grillning hos mor å far...stefan å ylva kom dit också, mycket trevligt :D sen spela vi lite kortspel o grejer så det har ju faktiskt vart en väldigt trevlig lördagkväll ändå även fast den inte blev som planerat ;)


Ligger för övrigt nu och kollar på mängder med bilder...gamla som nya och har ett konstant leende på läpparna typ :D  så glad att jag har min familj, släkt & vänner :) ni är guld värda och känner så många av er....på så olika sätt men samtidigt betyder ni så otroligt mycke :) <3 kärlek till er !!!


En del härliga bilder som goa minnen väcks till liv :)


Och sist...och förmodligen minst, hihi... våran nya familjemedlem som "ska" anlända 22:e juli... min söta fantastiska brorsdotter :D <3 älskar henne redan så otroligt mycket fast jag aldrig träffat lilltösen <3 Och hur coolt är det inte med ultraljudsbild i 3D ??  awesome! :D <3

 

<3 <3 <3
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0