ska man skratta eller gråta ??

haha, ja jag vet inte om jag ska skratta eller gråta faktiskt.... träningen ikväll gick hur dåligt som helst, haha.... kände mig totalt värdekass verkligen... det börja dock jäkligt bra trots allt, jag & jonas spela mot walle & patrik S..... det var hur jämnt som helst och man blev ordentligt trött asså, även fast jag å jonas förlora bägge matcherna så var det såpass bra spel att det var kul ändå.... sen gick det fanimej bara utför, haha... jag fortsatte å loosa, rejält.... jag vann inte en enda match (jo en kort 7-match) sen förlora jag rubbet idag, då känner man sig så jävla grym.....eller??? ;) haha!!
men det finns en liten positiv sak med detta..... det är att träningen i mellerud imorn kväll.....ja det kan inte gå mycket sämre än idag så jag laddar om nu för bra träningar imorn och onsdag :D
 
imorgon har jag även lite ärenden som ska göras under dan, plus en del telefonsamtal å dritt.... ska försöka hinna med en PW imorn på dan också för det känns faktiskt bättre att träna på kvällen om man varit lite aktiv under dagen å inte bara slöat bort dan (som idag) tss ;)
 
 
Nepp, nu får det bli sängen.....Natti Natti !
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0