SUCK !!!

gårdagen bestod av vila vila och återigen vila för att foten skulle bli bättre.... dessvärre så känns den inte bättre idag heller, får försöka vila den så mycket jag kan idag också så hoppas jag verkligen att jag ska kunna tävla imorgon å söndag :/  vafan kunde jag inte få bli förkyld istället eller ont i ryggen eller nåt annat... men fötterna är liksom A och O när man tävlar i badminton, suck... aja, time will tell !!!!!
planerna igårkväll blev det ju inget med heller då jag skulle träffat nettan men det blev ju inget me det :(  mari louise kom hit å höll mig sällskap en stund och senare igårkväll fick det bli lite filmmyys innan det var sängdags.... 
 
och idag har jag varit å solat en stund, gött gött!!!  och nu väntar jag på att mor ska komma hit så ska vi åka och äta lite mat o sådär, sen får jag försöka ta tag i städningen här hemma också om jag får besök imorn kväll :)  sen kl 17 så ska jag åka med stefan å pappa upp te sporthallen då vi ska göra iordning inför morgondagen (dom ska ha en liten tävling här då)  så lika bra att få allt klart idag liksom :)  sen ikväll blir det nog fredagsmys med Kenny, tacos kanske eller nåt plus lite nostalgi tv-spel... men får inte bli försent för jag måste hinna städa klart här idag plus packa väskan o allting inför imorn så det är mycket som ska göras idag :)
 
 
 
Later ......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0