Bra träning :)

Måndag kväll.... jag har vart å tränat badminton ikväll... idag gick det faktiskt rätt bra, dubblarna gick felfria och man kan säga att vi dominera totalt då vi inte tappa ett set idag :)  singlarna gick lite upp å ner... förlora några och vann några... dessutom gick mitt rack sönder så fick låna rack av de andra och är svårt att spela med någon annans rack tycker jag, dels är man inte van vid det plus att man inte riktigt vågar köra på som man gör med sitt eget... men men... en rätt bra träning ändå tycker ja :) sen blev det en riktigt go välförtjänt bastu efteråt :D
 
för övrigt idag så har jag vart i bengtsfors och fått massa ärenden å dritt klart iaf... dock var det liiiiite störande att hon på arbetsförmedlingen ringde en timme innan jag skulle te henne å sa att hon är förkyld så hon kan inte ta emot mig idag, bah, ville ju ha den skiten klar nu så att allt är fixat imorn när jag ska ringa till en annan å planera.... suck... aja, fick inte tid förrän nästa måndag heller så får väl skjuta på mina planer ett tag till, men ska ordna så mycket jag kan innan nästa måndag så det bara är för henne att godkänna det typ :)
 
I lördags så vart det ju badminton på dan och sen på kvällen gick jag bort te stefan å ylva, mor å far var också där... vi kolla tv (så mycket bättre) jävla darins låt som har etsat sig fast i min hjärna, haha! bra låt dock tycker jag!  sen spela vi lite kort också och tjöta massa innan jag drog på filmmyys ist :)
 
 
Och igår...den dagen vill jag helst glömma då jag blev riktigt ovän med en nära vän.... och vi blev osams för absolut ingenting egentligen... (mitt fel för att jag tar åt mig alldeles för mycket) 
nu är dock allting bra igen men detta har gett mig en rejäl tankeställare..... det är inte någon annan som gör att man blir sur/grinig....det är du själv som väljer hur du reagerar på vad en person säger/gör... antingen tar du åt dej, eller så väljer du att inte göra det och bara blunda för det å köra på.... och det är så jag vill att det ska vara, vill aldrig mer bli ovän med den här personen och ingen annan av mina vänner heller  <3

så här följer en dikt som stämmer så jävla bra!
 
 
Den här ska jag skriva ut å sätta upp i lägenheten för det är så jävla sant... ingen ska få förstöra ens dag, det är endast du själv som kan tillåta att någon sabbar din dag/ditt humör :) 
 
 
 
Nu blir det nog en film innan jag ska sova...Natti Natti på er :)
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0