Trippel !!!

helgen som gick var ju anders, caroline & lilla alice här å hälsade på...
 
men inte nog med det... jag fyllde år och var dessutom på badmintontävling i mariestad under lördag/söndag.... och man kan väl säga att det gick rätt bra då jag kom hem igen med inte ett.....inte två....utan TRE GULD :D jag tog min första trippel någonsin i B-klass och jag var faktiskt riktigt nöjd över min insats även fast det inte va världens största tävling men ändå :)

natten mellan lördag å söndag blev lite sömnlös då jag hämta brorsan å dom i åmål mitt i natta, haha.... och sen skulle upp före 6 på söndan, men det gick ju bra ändå....

när man kom hem ifrån tävlingen så drog jag faktiskt upp å spela lite badminton här, mest för att mjuka upp lite då jag blev så jäkla stel överallt efter tävlingen... dock var vi bara 3 pers så blev lite korta singlar bara.... sen blev det en härlig bastu innan det blev filmmyys :) perfekt avslutning på en kanonhelg :)


på måndagen blev det lite familjetid med anders å dom innan de åkte hem te sthlm igen <3 miss them <3

 


Tisdag och onsdag var det träning på kvällen och igår på träningen så prata vi även om träningsmatchen som vi ska ha nästa helg den 3:e november mot trollhättan... kommer bli riktigt kul asså :) blir många matcher också och det är alltid roligt att titta och självklart spela... och det roliga när det gäller mixarna så sa sune att vi tjejer får plocka vilken kille vi sjäva vill, mohaha.... vi ska bestämma på nästa veckas träning men jag funderade på om vi skulle toppa mixed-paren alltså att den förstaseedade spelar med den förstaseedade killen osv... men får höra va de andra tjejerna tycker :) vi har ju nåra killar å välja mellan så kommer nog bli bra hur som helst :D

 

 

Och ikväll har jag vart ute på en PW/löprunda.... fick sällskap av säsongens första snöfall här i Långed....tänkte att det vore mysigt att springa i snö...men jävlar va jag ångra mig när jag hade motvind å det va snöstorm typ och kändes fan som småspik i ansiktet, haha... men riktigt nöjd att jag tog hela rundan ändå istället för att vända halvvägs :) klapp på axeln till mej !

 

Nu blir det snart filmmyys....

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0