Dubbla pass!

Idag så har jag & Mari Louise vart på den nya sportshopen i tanumstrand.... den va redigt stor men ändå inte så stor som den ser ut utifrån, hehe..... och som vanligt när det gäller mig och träningskläder så kan jag bara inte ta det jag "måste ha" utan det blir massa mer... suck... tänker inte skriva hur mycket jag handla för men liiiiite för mycket kan man nog säga men det är ju samtidigt inga "onödiga" grejer för träningskläder går ju alltid åt och kul att kunna variera kläderna också på träningar :)
 
När vi kom tillbaka till Långed så fick det bli en liten powernap och sen vare bara att packa väskan och ta på sig träningskläderna för sen drog vi te åmål... släppte av mamma hos moster sen drog jag & marre ut och sprang eljusspåret innan vi åkte vidare till sporthallen för badmintonträning ;) så det blev dubbla träningspass ikväll men ack så gött det känns efteråt asså, helt sjukt... det är som hela kroppen fylls med glädje, nedå inte riktigt men nästan faktiskt.... Blev dubbelträning idag på badminton då vi för en gångs skull var flera tjejer på träningen, annars brukar det typ vara jag och en till... Jag & Marre slog My & Jossan med 2-1 i set, det trodde jag faktiskt inte så det va riktigt kul faktiskt!!!   Sen vann Jag & Jossan mot Marre & My fast då körde vi bara te 11 men ändå... 100%-ig alltså å det känns ju alltid riktigt gött måste ja säga... tss!!!
 
Ahhh en riktigt go träning ikväll iaf och härligt å känna hur trött i bena man är ;)
 
 
Jag & Marre efter springturen när vi ska åka te sporthallen :)
 
 
 
Ne nu får man väl snart försöka sova fast jag är fan inte trött.... borde vara riktigt trött tycker jag men är bara trött i kroppen, inte i huvudet....suck... aja, en tråkig film lr nåt får mig nog att bli trötter, hehe!!!
 
Bye Bye then !!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0