2013 !!!!!

Det är nytt år, nya möjligheter... jag har inget direkt nyårslöfte.... mer ett personligt löfte om att jag ska se efter mig själv mer... umgås med de personer jag vill umgås med, sluta "tjata" på vänner om att träffas för vill man träffas så ser man till att man gör det, det är bådas ansvar och jag vill inte behöva tjata på mina vänner för att få träffa dom... så mitt 2013 kommer bli grymt... om inte annat så kommer jag se till att det blir grymt och året har hittills börjat hur bra som helst och tillsammans med personer som jag tycker om att umgås med!! så ska det fortsätta! :)
 
 
Nyårsafton blev lugn å mysig, jag var nykter och ordentlig, hehe... körde hem moster å peter på natta också, snäll som jag är... pappa fyllde ju även 60 på nyårsafton, hipp hipp hurra :)
 
Sen så har jag vart på bio i karlstad också med tommy, aldrig vart där innan men det var ju faktiskt ett bra ställe, dock blir jag ju lite folkskygg i såna stora samlingar när folk bara springer runt omkring mig, haha... så jag blev lite off en stund men när man väl sätt sig te rätta så lugna jag ner mig, haha... vi såg iaf "the hobbit" i 3D....awesome!! trist bara att behöva vänta nästan ett år tills 2:an kommer, suck... men men... alla tummar upp iaf!
 
Och i lördags var det dags för dygnslaget 2013 (badmintontävling).... och det är inte varje tävling som man har sin FÖRSTA match kl 18.10, haha... ah den tävlingen har sin charm måste jag säga ;) tss!!  hade min första match vid 18 och hade sista matchen 02.00, haha... fast som tur var så låg de lite före i tid så blev lite tidigare än utsatt match-tid (gött) !!  För ett år sen så vann jag & walle mixed B på dygnslaget..... i lördags natt försvara jag titeln fast tillsammans med Sebastian Hedlund!! :D så det blev Guld i mixed och en snopen 2:a plats i singel, blä... men fokusen låg ju på mixen ändå så kändes bra....Å tack te min personliga coach som åkte med å hejja å pusha mig, lite roligt att den matchen han kom å coacha mig, den matchen förlora jag, nästa match satt han på läktarn å bara kolla, den matchen vann jag, haha, ah det va litte roligt tyckte jag, tack iaf tommy :p   var även himla roligt att David och Ågren kom å titta lite när vi spela och Viktor kom å kika lite han också :) det är faktiskt väldigt roligt när det kommer folk man känner som inte spelar som kommer för att titta å heja på en :)
 
Och för er som bryr sig å är intresserade så kan jag härmed meddela att jag har presterat såpass bra ute på tävlingar i höst/vinter att jag nu blivit A-klassad !!!! aaaaaahhhh helt galet! ;)
 
Blev lite träning igårkväll och även bastu för att försöka mjuka upp kroppen, blir så satans stel efter tävlingar, grr!!!! gick väl någolunda bra, sen blev det filmmyys å sen sovdags...
 
Å idag är det måndag....jag sitter bara å väntar på att klockan ska gå faktiskt... ska åka till åmål och träna vid 6-tiden, den här veckan ska vi testa olika "ihop-sättningar" då vi har seriematch till helgen och vi måste vinna för att behålla serieledningen... ska bli kul att testa lite olika "partners" på träningarna i veckan, hoppas bara dom sätter mig på mixed å dubbel där jag trivs bäst, hihi ;)
 
Önskar er alla en trevlig vecka för det ska jag ha :D
(ska även försöka bli bättre på att uppdatera) hehe!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0